Inbound marketing "must know"

Viktiga guider med allt du behöver veta anpassat efter din förkunskap

 • Nybörjare - 5 min läsning

  7 viktiga skäl till att välja inbound marketing redan idag

  Ladda ner
 • Nyfiken - 10 min läsning

  Ska du läsa en enda guide om inbound marketing - läs denna

  Ladda ner
 • Intresserad - 10 min läsning

  Att komma igång & att se ROI på er inbound marketing-satsning

  Ladda ner
Publicerat den: 2017-06-15 | Av: Fredrik Fernström

Account Manager inom Inbound Marketing

Vi söker en driven och motiverad person som har erfarenhet och kunskap inom affär, marknadsföring och försäljning. Som Account Manager på Invise får du kombinationen av en kreativ och målinriktad arbetsplats tillsammans med ett säljtänk som går på tvärs med traditionell försäljningsstrategi. Hos oss kommer du att arbeta med komplex och analytisk försäljning direkt mot ledningsgrupper. Har du vad som krävs?

Vi är främst på jakt efter en person med ett par års erfarenhet, men låser oss inte vid antal år eller tidigare meriter. Du behöver med andra ord inte andas sälj, men får gärna vara en tävlingsmänniska av rang. 🏓


Meriterande kompetens

– Erfarenhet av B2B-försäljning
– Erfarenhet av Inbound Marketing/Inbound Sales
– Erfarenhet av försäljning av webb/digitala lösningar


Egenskaper

På Invise är vi flexibla, tycker om att bolla idéer i landskapet och låter alla komma till tals. För att bli framgångsrik i rollen som Account Manager på Invise krävs det karaktär och drivkraft och vi värdesätter särskilt dessa egenskaper:

– Ett strategiskt tänk: Att arbeta som säljare handlar om att hitta vassa (och ibland nischade) lösningar som matchar kundens utmaningar och behov. Du tänker snabbt, skapar lösningen tillsammans med kunden och har inga problem med att bli utmanad av komplex försäljning.

– Förmåga att prioritera: På en byrå skjuts det bollar kors och tvärs, i tid och otid. Därför krävs en förmåga till att känna av och prioritera vad som ska ske först, när det är dags att lägga annat åt sidan och i vilka lägen du bör säga stopp.

– En digital native: Som säljare på Invise behöver du ha stenkoll på digitala medier, brinna för utvecklingen inom webb och triggas av nya potentiella projekt. Vi tror också att du redan idag är aktiv i dina egna sociala medier-kanaler och en tongivande person inom ditt eget nätverk.


Praktisk info

Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse. Vårt kontor ligger på Kungstensgatan 48, nära tunnelbanestationerna Odenplan och Rådmansgatan.


Ansökan

Låter det här intressant? Skicka din ansökan till jobb@invise.se. Märk ansökan med “Account Manager” och bifoga CV + personligt brev samt en länk till din LinkedIn-profil. Tror du dig ha en vän som skulle briljera i rollen? Vi tar gärna emot tips på duktiga säljare!


Om Invise

Vi på Invise skulle beskriva oss själva som ett modernt, kreativt och nytänkande företag. Vi har fria arbetstider, värdesätter egna initiativ och är måna om att alltid göra det lilla extra för både oss själva och våra kunder. Vi älskar det vi gör och om vi får bli självgoda för ett slag så tycker vi att vi är riktigt grymma på både webbutveckling och inbound marketing.

Det senaste året har vi vuxit en hel del som företag och haft glädjen att välkomna flera nya medarbetare. Läs gärna vår copywriter Sannas blogginlägg om vår företagskultur och tveka inte att maila oss om du vill veta mer!

Lästips! Guide: ”Den nya försäljningsmodellen

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on LinkedIn0Email this to someone
Kategorier: Digital Marknadsföring | Försäljning | Inbound Marketing |

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Visa kommentarer