Inbound marketing "must know"

Viktiga guider med allt du behöver veta anpassat efter din förkunskap

 • Nybörjare - 5 min läsning

  7 viktiga skäl till att välja inbound marketing redan idag

  Ladda ner
 • Nyfiken - 10 min läsning

  Ska du läsa en enda guide om inbound marketing - läs denna

  Ladda ner
 • Intresserad - 10 min läsning

  Att komma igång & att se ROI på er inbound marketing-satsning

  Ladda ner
Publicerat den: 2017-03-13 | Av: Sanna Erlandsson

Invise söker Designer!

Vår designer Jenny börjar få lite väl mycket att göra – därför behöver vi dig – en ny designer med öga för färg och form och en passion för att designa. Det är viktigt eftersom dina dagar kommer att bestå av allt från att designa webb-element och landningssidor, till att layouta PDF-guider och skapa kampanjer. Ja, projekten är både stora och små vilket gör jobbet extra kreativt och varierande. Tillsammans med sköna och duktiga kollegor tar vi våra kunder till högre höjder inom Inbound Marketing och webb.

Du + Invise = Skön mix

Du tar tag i saker och vill växa, vilket betyder att du är hungrig, prestigelös och brinner för att skapa resultat för våra kunder. Precis som vi! För oss är personligheten viktigast. Vår sköna mix och atmosfär gör att vi är grymma tillsammans.

Du har erfarenhet från design, både från interaktionsdesign och webb, men det viktigaste är att design är ditt intresse och din passion. Naturligtvis är du grym i de vanligaste Adobe-programmen Photoshop, Illustrator och InDesign. Om du dessutom har arbetat med tryck eller tagit fram grafiska profiler och logotyper, är det också ett plus.

Så, har du energin, tar egna initiativ och vågar tänka nytt? Då kan du vara rätt för oss!

Är Invise rätt för dig?

Vi på Invise skulle beskriva oss själva som ett modernt, kreativt och nytänkande företag. Vi har fria arbetstider, vi värdesätter egna initiativ och vi är måna om att alltid göra det där lilla extra för både oss själva och våra kunder. Vi älskar det vi gör och tillåter du oss att bli lite självgoda för en sekund så tycker vi att vi är riktigt grymma på webbutveckling och Inbound Marketing. Det senaste året har vi vuxit en hel del som företag och haft glädjen att välkomna flera nya medarbetare. Vill du också bli en av oss?

Jag vill söka!

Hör av dig direkt och skicka gärna med något du har gjort. Även om vi tar emot ansökningar i precis alla kanaler så föredrar vi om vi får det på mail: jobb@invise.se

Märk mailet med Designer och skicka med CV, personligt brev och gärna en länk till din LinkedIn-profil. Och om du undrar hur det är att arbeta som designer här på Invise kan du slänga iväg ett mail till vår designer jenny@invise.se och fråga! 

 

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on LinkedIn0Email this to someone
Kategorier: Design | Övrigt |

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sanna Erlandsson

Av Sanna Erlandsson

Kommunikatör, informatör, webbredaktör och copywriter. Kärt barn har många namn brukar man ju säga! Skämt åsido. Jag är en skojsig skåning som älskar att leka med ord och vågar tänka annorlunda. Inte bara för att – utan för att förenkla det som många ofta krånglar till.

Visa kommentarer