Inbound marketing "must know"

Viktiga guider med allt du behöver veta anpassat efter din förkunskap

 • Nybörjare - 5 min läsning

  7 viktiga skäl till att välja inbound marketing redan idag

  Ladda ner
 • Nyfiken - 10 min läsning

  Ska du läsa en enda guide om inbound marketing - läs denna

  Ladda ner
 • Intresserad - 10 min läsning

  Att komma igång & att se ROI på er inbound marketing-satsning

  Ladda ner
Publicerat den: 2017-03-13 | Av: Sanna Erlandsson

Invise söker webbdesigner!

Vår designer Jenny börjar få lite väl mycket att göra – därför behöver vi dig – en ny webbdesigner med erfarenhet av UI/UX och en passion för design.

Dina dagar kommer att bestå av allt från att designa webb-element och landningssidor, till att layouta PDF-guider och skapa kampanjer. Ja, projekten är både stora och små vilket gör jobbet extra kreativt och varierande. Tillsammans med sköna och duktiga kollegor tar vi våra kunder till högre höjder inom inbound marketing och webb.

Du + Invise = Skön mix

Du tar tag i saker och vill växa, vilket betyder att du är prestigelös, vill tänka nytt och brinner för att skapa resultat för våra kunder. Precis som vi! För oss är nämligen personligheten viktigast. Vår sköna mix och atmosfär gör att vi är grymma tillsammans – något som vi såklart vill att du ska bli en del av.

Du har erfarenhet från design, både från interaktionsdesign och webb, men det viktigaste är att design är ditt intresse och din passion. Naturligtvis är du grym i de vanligaste Adobe-programmen som Photoshop, Illustrator och InDesign.

Extra plus+

 • Erfarenhet av Sketch och Invision
 • Har arbetat i WordPress
 • Förståelse för HTML5 och CSS
 • Erfarenhet av att designa tryckmaterial

Så, har du energin, tar egna initiativ och vågar tänka nytt? Då kan du vara rätt för oss!


Tre frågor till vår designer Jenny 💥

Vad är det absolut roligaste i arbetet som designer?
Att få vara kreativ! Mötet med kunderrna och att få tolka/visualisera deras behov till något som är greppbart och konkret. Att hela tiden få utmana sig själv, hänga med i de senaste trenderna inom webb och grafisk design och vara med och skapa coola saker – från scratch.

Vad gjorde du innan du började på Invise?
Jag studerade grafisk design och webbutveckling, arbetade extra med små designuppdrag och pillade med olika illustrationer. Efter min kandidat pluggade jag även ett halvår i Australien där jag riktade in mig på brand management.

Vilka personliga egenskaper har du störst nytta av i rollen?
Att vara social, ödmjuk, prestigelös och lyhörd. Det är viktigt att känna sin kund för att ha förmågan till att leverera resultat som passar för dem. Jag skulle även säga att det behövs lite skinn på näsan, särskilt när det handlar om att kompromissa med utvecklarna om en lösning som kombinerar design och funktion. 😉

Har du frågor om hur det är att arbeta på Invise? Utelämnar rollbeskrivningen något du undrar över? Hör av dig direkt till jenny@invise.se eller besök hennes LinkedIn. Observera att Jenny inte tar emot ansökningar, men däremot kan svara på allt du vill veta om rollen och Invise.


Praktisk info

Tjänsten är en heltidstjänst om 40 timmar/vecka där du fördelar din arbetstid fritt under veckans gång. Tillträde sker omgående eller så snart som möjligt och vårt kontor ligger på Kungstensgatan 48, nära tunnelbanestationerna Odenplan och Rådmansgatan.

Ansökan

Låter det här intressant eller tror du dig ha en vän som skulle briljera i rollen? Skicka en ansökan (eller ett tips) inklusive CV, personligt brev och en länk till din LinkedIn-profil till jobb@invise.se. Märk ansökan med “Designer”.


Om Invise

Vi på Invise skulle beskriva oss själva som ett modernt, kreativt och nytänkande företag. Vi har fria arbetstider, värdesätter egna initiativ och är måna om att alltid göra det lilla extra för både oss själva och våra kunder. Vi älskar det vi gör och om vi får bli självgoda för ett slag så tycker vi att vi är riktigt grymma på webbutveckling och inbound marketing.

Det senaste året har vi vuxit en hel del som företag och haft glädjen att välkomna flera nya medarbetare. Läs gärna blogginlägget om vår företagskultur och tveka inte att maila oss om du vill veta mer!

 

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on LinkedIn16Email this to someone
Kategorier: Design |

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sanna Erlandsson

Av Sanna Erlandsson

Kommunikatör, informatör, webbredaktör och copywriter. Kärt barn har många namn brukar man ju säga! Skämt åsido. Jag är en skojsig skåning som älskar att leka med ord och vågar tänka annorlunda. Inte bara för att – utan för att förenkla det som många ofta krånglar till.

Visa kommentarer