Inbound marketing "must know"

Viktiga guider med allt du behöver veta anpassat efter din förkunskap

 • Nybörjare - 5 min läsning

  7 viktiga skäl till att välja inbound marketing redan idag

  Ladda ner
 • Nyfiken - 10 min läsning

  Ska du läsa en enda guide om inbound marketing - läs denna

  Ladda ner
 • Intresserad - 10 min läsning

  Att komma igång & att se ROI på er inbound marketing-satsning

  Ladda ner
Publicerat den: 2017-03-13 | Av: Fredrik Fernström

Är du vår nästa Inbound Marketing Manager?

Vi söker en Inbound Marketing Manager/digital strateg för att komplettera vårt gäng här på Invise! I rollen har du ett övergripande strategiskt ansvar för en rad spännande kunder inom olika branscher, med skilda utmaningar och målsättningar.

Som Inbound Marketing Manager blir ditt ansvar att se till att våra kunders projekt och leveranser blir så framgångsrika som möjligt. Till din hjälp har du ett duktigt team med specialister inom exempelvis analys, copy, marketing automation, webb och sociala medier. Du är strategiskt ansvarig både i uppstartsfaser samt i våra löpande kundsamarbeten. Det är viktigt att du har god erfarenhet av digitalt arbete samt av att driva projekt.

För att lyckas i rollen krävs gedigen erfarenhet, god förståelse och en strategisk förmåga inom inbound marketing eller digital marknadsföring från andra organisationer.


Din kompetens

– Erfarenhet av inbound marketing och/eller digital marknadsföring från större organisationer
– Erfarenhet/kompetens inom affärs- eller företagsstrategi
– Erfarenhet från B2B-företag


Egenskaper

För att bli framgångsrik i rollen som digital strateg finns det dessutom ett par egenskaper som vi ser som extra värdefulla:

– Förmåga att prioritera. På en byrå skjuts det bollar kors och tvärs, i tid och otid. Därför krävs en förmåga att känna av och prioritera vad som ska ske först, när det är dags att lägga annat åt sidan och i vilka lägen du bör säga stopp.

– En självklar inspiratör. Med ett strategiskt ansvar krävs en fallenhet för inspirera och peppa det team som tillsammans med dig förverkligar kundernas projekt. Du blir projektets motor och inspirerar dina medarbetare till att prestera på topp, från uppstart till lansering.

– En digital native. Som digital strateg behöver du ha stenkoll på digitala medier, men vi tror också att du redan idag är aktiv i dina egna sociala medier-kanaler och en tongivande person i ditt nätverk.


Praktisk info

– Tillträde enligt överenskommelse.
– Tjänsten är en heltidstjänst.
– Kontoret ligger på Kungstensgatan 48, nära tunnelbanestationerna Odenplan och Rådmansgatan.


Ansökan

Låter det här intressant eller tror du dig ha en vän som skulle briljera i rollen? Skicka en ansökan (eller ett tips!) till jobb@invise.se. Märk ansökan med “Digital strateg” och bifoga ett CV+personligt brev, samt en länk till din LinkedIn-profil.


Om Invise

Vi på Invise skulle beskriva oss själva som ett modernt, kreativt och nytänkande företag. Vi har fria arbetstider, värdesätter egna initiativ och är måna om att alltid göra det lilla extra för både oss själva och våra kunder. Vi älskar det vi gör och om vi får bli självgoda för ett slag så tycker vi att vi är riktigt grymma på webbutveckling och inbound marketing.

Det senaste året har vi vuxit en hel del som företag och haft glädjen att välkomna flera nya medarbetare. Läs gärna blogginlägget om vår företagskultur och tveka inte att maila oss om du vill veta mer!

Lästips: “Vad är Inbound Marketing?

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on LinkedIn119Email this to someone
Kategorier: Digital Marknadsföring | Entreprenörsskap | Inbound Marketing | Övrigt |

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Visa kommentarer