Inbound marketing "must know"

Viktiga guider med allt du behöver veta anpassat efter din förkunskap

 • Nybörjare - 5 min läsning

  7 viktiga skäl till att välja inbound marketing redan idag

  Ladda ner
 • Nyfiken - 10 min läsning

  Ska du läsa en enda guide om inbound marketing - läs denna

  Ladda ner
 • Intresserad - 10 min läsning

  Att komma igång & att se ROI på er inbound marketing-satsning

  Ladda ner
Publicerat den: 2016-04-19 | Av: Sanna Erlandsson

Kultur eller klyscha?

När man pratar om kultur tycker jag ofta det blir mycket snack och lite verkstad. Att man pratar om hur man borde vara men sedan agerar på ett helt annat sätt. Stora och fina ord som oftast bara blir klyschiga och svåra att ta till sig. Enligt mig ska kultur kännas och inte snackas så mycket om. Trots det, ska jag nu säga emot mig själv och faktiskt prata om vår kultur, eller i alla fall försöka sätta ord på den. Utifrån mitt perspektiv, med risk för att låta lite klyschig. 🙂

Det var tre månader sen jag började här på Invise. Förutom att det gick väldigt snabbt att komma in i gänget, få ett konstigt smeknamn och bli kompis med Fiji – så har jag utvecklats mer på dessa tre månader än jag någonsin har gjort på en arbetsplats. Eller egentligen citerar jag Gabs här, men jag håller med henne till 200 %. Vi började prata om det och vi är ganska överens om att det måste ha varit kombinationen av en obefintlig smekmånad, chefer som tror på en (pushar en utanför komfortzonen) och kollegor som stöttar och peppar från dag ett.

Kom hit och visa vad du kan

Med andra ord hann jag inte ens tänka på att jag var ny. Och det är lite det som är grejen här. Invise-andan handlar om att komma hit och visa vad man kan, ta tag i saker direkt, avdramatisera uppgifter och att alltid göra sitt bästa. Och att få stöttning under vägens gång såklart.

Dessutom är alla lika viktiga här, klyschigt men helt sant. Här främjas verkligen egna initiativ och vi vågar säga vad vi tycker. Kommer jag med en ny idé på måndagen så går det ofta igenom senare samma dag eller samma stund som jag har sagt det. Och eftersom vi har fria arbetstider måste vi ta ett stort eget ansvar, vilket också gör att vi har förståelse för varandras arbete. Men förutom att vi arbetar hårt, har vi alltid tid för att ha kul tillsammans. Och det är ofta!

Äkta

Om jag skulle sätta ett ord på Invise skulle det vara äkta. Vi försöker inte vara något vi inte är. Nej, vi är ärliga i det vi gör, vad vi är och hur vi är mot varandra och vår omgivning. Och vi lever som vi lär.

Klyschigt igen, jag vet, men så får det va!

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on LinkedIn102Email this to someone
Kategorier: Övrigt |

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sanna Erlandsson

Av Sanna Erlandsson

Kommunikatör, informatör, webbredaktör och copywriter. Kärt barn har många namn brukar man ju säga! Skämt åsido. Jag är en skojsig skåning som älskar att leka med ord och vågar tänka annorlunda. Inte bara för att – utan för att förenkla det som många ofta krånglar till.

Visa kommentarer