Inbound marketing "must know"

Viktiga guider med allt du behöver veta anpassat efter din förkunskap

 • Nybörjare - 5 min läsning

  7 viktiga skäl till att välja inbound marketing redan idag

  Ladda ner
 • Nyfiken - 10 min läsning

  Ska du läsa en enda guide om inbound marketing - läs denna

  Ladda ner
 • Intresserad - 10 min läsning

  Att komma igång & att se ROI på er inbound marketing-satsning

  Ladda ner
Publicerat den: 2017-05-03 | Av: Linnea Karlsson

SEO-specialist sökes!

Allt fler kunder efterfrågar hjälp med SEO. Helt rätt utveckling, säger vi! Efterfrågan bör såklart mötas med utbud och där hinner vi i dagsläget inte riktigt med allt vi vill göra. Därför söker vi nu en SEO-specialist med känsla för analys, kundbehov och såklart: sökord!

Antal års erfarenhet är inte det primära för oss. Däremot är det viktigt att du som söker är duktig på och väl bevandrad inom exempelvis Google Analytics, Google Search Console mm. Du kommer att arbeta en hel del tillsammans med övrig intern expertis (främst copywriters/marketing automation-specialister) och ansvara för dialog ut mot kund. Det ställer också krav på att du som person är driven, pedagogisk, ser behov och har en positiv approach.

I och med att du blir först på plats som SEO-specialist har du alla möjligheter att själv forma tjänsten och hjälpa oss att utvecklas inom området.

Väx med Invise!

Hos oss kommer du inte bara att få vara vår interna expert, utan också utvecklas till en av branschens främsta specialister. Investerar du i oss kommer vi att göra allt för att pusha dig mot att nå nya mål, såväl yrkesmässigt som privat. Vill du bygga ett skarpt team som leder utvecklingen? Då står vi bakom dig! Vill du lära dig allt om hur du kan kombinera SEO-arbetet med försäljning? Kompetensen finns här och vi delar gärna med oss!

Vi tror att du har:

 • Mycket god förståelse Google Analytics, Google Search Console och liknande sökords- och analysprogram
 • Förmåga till att skapa starka kundrelationer
 • Erfarenhet av att arbeta med digital marknadsföring
 • Goda skrivkunskaper och en stark ordförståelse
 • En skarp analytisk förmåga och god pedagogik

Tre frågor till vår SEO- och SEM-expert Sanna:

Hej Sanna! Vilket verktyg använder du mest i ditt arbete med SEO?
En mix av Google Analytics, AdWords, AWR Cloud, Googles sökordsplanerare, Google Search Console och HubSpot.

Vilken är den vanligaste fråga du får av kund?
Oftast har kunden inte så bra koll på SEO, utan vet bara att det är viktigt och att de behöver det. En vanlig fråga är hur lång tid det tar innan de hamnar på första sidan (vid Google-sökning), så det är viktigt att få dem att förstå att det ofta är ett långsiktigt projekt. Jag försöker att vara så pedagogisk som möjligt, utan att bli allt för “teknisk” eller “nördig”.

Vilken av dina personliga egenskaper har du störst nytta av i ditt arbete med SEO/SEM?
Att jag är duktig på content, copy och gillar att skriva! Och att jag alltid sätter besökarens upplevelse i första rummet, SEO kommer på så sätt på andra plats. Det viktigaste för mig är att det besökaren tar del av också ger dem ett värde – som går att ta på.

Har du frågor om hur det är att arbeta på Invise? Utelämnar rollbeskrivningen något du undrar över? Hör av dig direkt till sanna@invise.se, eller kontakta henne via LinkedIn. Observera att Sanna inte tar emot ansökningar, men däremot kan svara på allt du vill veta om rollen och Invise.


Praktisk info

Tjänsten är en heltidstjänst om 40 timmar/vecka där du fördelar din arbetstid fritt under veckans gång. Tillträde sker omgående eller så snart som möjligt och vårt kontor ligger på Kungstensgatan 48, nära tunnelbanestationerna Odenplan och Rådmansgatan.

Ansökan

Låter det här intressant eller tror du dig ha en vän som skulle briljera i rollen? Skicka en ansökan (eller ett tips) till jobb@invise.se. Märk ansökan med “SEO/SEM- & analysansvarig” och bifoga CV + personligt brev samt gärna en länk till din LinkedIn-profil.


Om Invise

Vi på Invise skulle beskriva oss själva som ett modernt, kreativt och nytänkande företag. Vi har fria arbetstider, värdesätter egna initiativ och är måna om att alltid göra det lilla extra för både oss själva och våra kunder. Vi älskar det vi gör och om vi får bli självgoda för ett slag så tycker vi att vi är riktigt grymma på webbutveckling och inbound marketing.

Det senaste året har vi vuxit en hel del som företag och haft glädjen att välkomna flera nya medarbetare. Läs gärna blogginlägget om vår företagskultur och tveka inte att maila oss om du vill veta mer!

Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on LinkedIn16Email this to someone
Kategorier: Övrigt | SEO |

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Visa kommentarer