Inbound marketing "must know"

Viktiga guider med allt du behöver veta anpassat efter din förkunskap

 • Nybörjare - 5 min läsning

  7 viktiga skäl till att välja inbound marketing redan idag

  Ladda ner
 • Nyfiken - 10 min läsning

  Ska du läsa en enda guide om inbound marketing - läs denna

  Ladda ner
 • Intresserad - 10 min läsning

  Att komma igång & att se ROI på er inbound marketing-satsning

  Ladda ner

CASE: Frank advokatbyrå

Frank Advokatbyrå

En modern one-page,
less is more

Frank är en boutiquebyrå specialiserad på tvistelösning och media, IT & telekom. Frank skiljer sig från sina konkurrenter tack vare deras medarbetare och företagskultur.

Frank Advokatbyrå

Frank är en boutiquebyrå specialiserad på tvistelösning och media, IT & telekom. Frank skiljer sig från sina konkurrenter tack vare deras medarbetare och företagskultur. Inom Frank finns djup kunskap och passion för verksamhetens specialistområden tillsammans med en laganda som bygger på högt kunskapsutbyte mellan medarbetarna.

För oss var Frank ett projekt som växte ju mer vi tog bort. Tack vare bra och konstruktiv feedback från kunden skalades upplevelsen av för att sedan växa in en en enklare och i slutändan mycket trevligare förpackning. / Invise

Frank är precis som namnet antyder alltid raka och uppriktiga i dialog med kunden och sina samarbetspartners. Fokus hos Frank är att uppnå det bästa affärsmässiga resultatet för kunden.

Målsättning

Vi har haft nöjet att jobba med Frank Advokatbyrå under en för oss relativt lång tid. Det som har inspirerat oss genom våra leveranser till Frank är att de är ett rakt igenom snyggt och stilistiskt företag. Något som ställer extra krav på oss att förvalta och förstärka.

Målet när vi satte igång arbetet med nya Frank.se var att förnya både form och funktion för att visa att Frank är en byrå i framkant. I en annars ganska traditionell bransch var det viktigt att förstärka upplevelsen av Frank som en modern, snygg och nytänkande aktör – samtidigt som den professionalism och erfarenhet som krävs lyser igenom i hemsida och varumärke.

Resultat

En ren och stilistisk hemsida som är lätt att gilla och navigera sig i. Ytor, färger och funktioner har hållits avskalade med fokus på det innehåll som presenteras utan andra moment som söker besökarens uppmärksamhet. Invise är extra nöjda med ... att vi genom hela processen lyssnade på de önskemål som kom från Frank som hela tiden ställde nya krav på oss. I slutändan ledde detta till ett flertal förenklingar och en ännu mer stilistisk upplevelse. Med Frank.se tycker vi verkligen att devisen Less is more visar sig från sin bästa sida.