Inbound marketing "must know"

Viktiga guider med allt du behöver veta anpassat efter din förkunskap

 • Nybörjare - 5 min läsning

  7 viktiga skäl till att välja inbound marketing redan idag

  Ladda ner
 • Nyfiken - 10 min läsning

  Ska du läsa en enda guide om inbound marketing - läs denna

  Ladda ner
 • Intresserad - 10 min läsning

  Att komma igång & att se ROI på er inbound marketing-satsning

  Ladda ner

Analys & optimering

Tänker du inte proaktivt så blir det svårt att hålla sig i framkant, vi utmanar kunden att hela tiden sträva efter utveckling och att inte halka efter. Vi tittar på hur resultat kan optimeras och mäter hela vägen till affär. Genomgående så har vi väldigt bra siffor från allt inom konvertering som klick på mail – men vi nöjer oss inte där. Vi tittar alltid på hur vi kan bli ännu bättre!

Inbound är mätbart från första klicket till affär

Saknar du mål vandrar du planlöst och följer du inte heller upp ditt arbete så får du aldrig veta vad det faktiskt lett till.  Alla våra insatser spåras lätt med hjälp av olika mätverktyg. Siffrorna sammanställs och vi analyserar dem för att hitta förbättringspunkter som skapar resultat, det är de små justeringarna som gör den stora skillnaden!

Vi mäter allt och vet vilken data som kan göra skillnad

Vi mäter allt från trafik till konverteringsgrad och engagemang i sociala medier med målet att alltid generera högt värde. I vårt samarbete utmanar vi alltid våra kunder att sträva efter att ligga i framkant, att arbeta proaktivt är nyckeln till en lyckad inbound marketing-satsning.


Mer information & HubSpot Free Trial


Våra tjänster: