Inbound marketing "must know"

Viktiga guider med allt du behöver veta anpassat efter din förkunskap

 • Nybörjare - 5 min läsning

  7 viktiga skäl till att välja inbound marketing redan idag

  Ladda ner
 • Nyfiken - 10 min läsning

  Ska du läsa en enda guide om inbound marketing - läs denna

  Ladda ner
 • Intresserad - 10 min läsning

  Att komma igång & att se ROI på er inbound marketing-satsning

  Ladda ner

Content

Ge värde och få värde tillbaka

När en första kontakt är etablerad är nästa steg att väcka medvetenhet och leverera ett värde till era besökare. Värdet särskiljer er från era konkurrenter och skapar ett band mellan er och era potentiella kunder. Så, vad betyder egentligen att ”skapa värde”? Det lättaste sättet att ta reda på vad värdet är för era besökare är att helt enkelt förstå dem. Att sätta sig in i hur er målgrupp tänker och hur deras intressen ser ut är den bästa förutsättningen för att komma till insikt med vad för typ av värde/innehåll de vill ta del av – värde som sedan blir vår uppgift att skapa och förmedla.

Innehåll som engagerar

Tack vare ett grundligt strategiarbete så kommer vi fram till vad er målgrupp har för utmaningar, målsättningar och rädslor. Baserat på detta skapar vi sedan skräddarsytt innehåll som passar just era besökare. Underlaget hjälper sedan er med er utmaning – att skapa intressant innehåll som dessutom kan svara på frågor eller ge klarhet i era besökares eventuella problem. Målet är att de ska tycka om det innehåll ni delar så pass mycket att de väljer att komma tillbaka till er site för inspiration. Troligtvis lyckas ni då även engagera så pass mycket att de själva delar och sprider ert varumärke/er kunskap med sina kollegor och vänner. Utöver innehållet lägger vi stor vikt vid att skapa rätt tonalitet i språket, helt anpassat efter era mottagare – Det är allt det här tillsammans som gör era besökare till leads!

Fullständig hantering av ert innehåll

Ni behöver varken kunna skriva eller designa för att kunna starta igång med er inbound marketing. Vi hjälper er att skapa allt ifrån att snygga och intressanta White papers och infografer till intresseväckande blogginlägg. Har ni redan någon som skriver för er blogg? Då kan vi hjälpa er med kvalitetssäkrande korrläsning så att ni kan fokusera på det ni är bäst på – er kärnverksamhet. Vi ger er självklart också input på vinklingar och inlägg för att få er blogg att växa och utvecklas i rätt riktning.

Innehållet följer Inbound Marketings gyllene köpcykel: Medvetenhet -> Övervägande -> Beslut, för att successivt flytta dem närmare ett köp.


Mer information & HubSpot Free Trial


Våra tjänster: