Inbound marketing "must know"

Viktiga guider med allt du behöver veta anpassat efter din förkunskap

 • Nybörjare - 5 min läsning

  7 viktiga skäl till att välja inbound marketing redan idag

  Ladda ner
 • Nyfiken - 10 min läsning

  Ska du läsa en enda guide om inbound marketing - läs denna

  Ladda ner
 • Intresserad - 10 min läsning

  Att komma igång & att se ROI på er inbound marketing-satsning

  Ladda ner

SEO

SEO gör er närvarande där era kunder letar

Sökmotorerna står för majoriteten av all trafik till de flesta webbplatser. Att inte ta vara på det potentiella värdet i de miljontals sökningar som görs i Sverige varje dag vore otänkbart inom inbound marketing.

Gedigna SEO-analyser och långsiktigt arbete

I våra strategiarbeten lär vi känna er målgrupp, och baserat på den informationen gör vi en sökordsanalys av ert erbjudande, era potentiella kunders sökbeteende och av er webbplats. Detta gör vi för att se vilka sökord som är bäst att optimera er webbplats för.

SEO-optimering av webbplats och texter

SEO handlar inte bara om hur texterna på sidan skrivs. Sökmotoroptimering handlar även om hur själva sajten byggs upp (teknisk SEO). Vi ser över strukturen av sajten, hur url:er presenteras samt länkning internt och externt.

Vad gäller texterna på er sajt utgår vi från sökordsanalysen så att varje sida blir optimerad för sin målgrupp. Vi optimerar texten som helhet, brödtext och rubriker, men tar även ett grepp kring titel och beskrivning så att de presenteras optimalt i sökresultatlistorna.

Exempel – sökresultat för ”inbound marketing”

Här kan du se hur vi har optimerat titel (den blå texten) och beskrivning (den gråa texten underst) så att sidorna presenteras på ett trevligt sätt i resultatlistan på Google:

Meta och title: "inbound marketing"

SEO-tänk i alla led

God SEO börjar med gediget analysarbete.  Vad söker era potentiella kunder efter? Hur väloptimerad är er webbplats i dagsläget? Vi hjälper er svara på de här frågorna och säkerställer att ni har bästa möjliga förutsättningar för att ta del av alla sökningar som görs.

Vi hjälper er att bli bättre på SEO

Ett samarbete med oss kommer att öka er kunskap kring och om SEO. Om ni själva väljer att ta fram material till er sajt kommer vi att ge er grundläggande till avancerad kompetens inom SEO och produktion av material för webben.


Mer information & HubSpot Free Trial


Våra tjänster: