Inbound marketing "must know"

Viktiga guider med allt du behöver veta anpassat efter din förkunskap

 • Nybörjare - 5 min läsning

  7 viktiga skäl till att välja inbound marketing redan idag

  Ladda ner
 • Nyfiken - 10 min läsning

  Ska du läsa en enda guide om inbound marketing - läs denna

  Ladda ner
 • Intresserad - 10 min läsning

  Att komma igång & att se ROI på er inbound marketing-satsning

  Ladda ner

Sociala medier

Inbound börjar med medvetenhet

Inbound Marketing börjar med att väcka medvetenhet. Att få besökaren att få upp ett intresse, reagera och agera. Sociala Medier är den perfekta plattformen att använda för just det – här är möjligheterna enorma för företag som vill öka sin varumärkeskännedom och skapa sig ett positivt WOM (word-of-mouth). I sociala medier har företag dessutom möjligheten att skapa sig en levande personlighet. Inte bara en personlighet skapad och formad av grafisk design eller produkter, utan en personlighet formad av samtalen med era besökare. I sociala kanaler kan företag komma närmare sin målgrupp. Ni kan prata, socialisera, skoja, utbyta tankar och idéer, kommentera, ge komplimanger och inspirera. När ett företag lyckas med att vara precis så, engagerade och personliga med sin målgrupp, det är då magin mellan företag och besökare uppstår!

Engagemang leder till intresse

Genom att underhålla och engagera era potentiella kunder i en kanal där man alltid är beredd att titta på något nytt så väcker ni en medvetenhet om att ni kan vara lösningen på deras problem. Nyckeln för att lyckas engagera är att lära känna sin målgrupp. Väl och grundligt. Vad är de intresserade av, på vilket sätt vill de ha information, på vilket sätt bör ni prata  för att de ska vilja lyssna och vilken typ av artiklar vill de läsa? Genom att skapa intressant, skräddarsytt innehåll blir ni en inspirationskälla för era potentiella kunder och ökar samtidigt er varumärkeskännedom. Goda nyheter färdas snabbt, bli en av dem!

Luta er tillbaka och låt oss socialisera

Vi hjälper er med allt från att skapa intressant och riktat innehåll till att schemalägga uppdateringar så att de träffar er målgrupp precis rätt. Vi lägger stor vikt vid att lära känna era potentiella kunder för att kunna skapa det perfekta innehållet. Oavsett om ert mål är att posta så bra och frekvent material som möjligt eller att få flest följare i er bransch så kommer vi göra vårt bästa för att nå era mål. Trillar det in frågor och kommentarer som ni inte har tid att svara på? Det löser vi också!


Mer information & HubSpot Free Trial


Våra tjänster: