Inbound marketing "must know"

Viktiga guider med allt du behöver veta anpassat efter din förkunskap

 • Nybörjare - 5 min läsning

  7 viktiga skäl till att välja inbound marketing redan idag

  Ladda ner
 • Nyfiken - 10 min läsning

  Ska du läsa en enda guide om inbound marketing - läs denna

  Ladda ner
 • Intresserad - 10 min läsning

  Att komma igång & att se ROI på er inbound marketing-satsning

  Ladda ner

Strategi

Från nuläge till drömläge

Med en tydlig riktning och uttalade mål blir varje insats ett steg närmare drömläget.  Saknar man mål så famlar man i mörkret och det blir lätt så att man jobbar på för fullt, men utan att se några resultat. Syftet med strategin är att hitta det absolut bästa sättet att implementera inbound marketing för just ert företag. När vi gjort en djupdykning i ert företags vardag så kan vi ta fram en action plan på hur vi gemensamt går vidare för att nå bästa resultat.

Vad har era kunder för utmaningar och rädslor?

Tillsammans utforskar vi er verksamhet, era styrkor och utmaningar samt era kunder för att kunna ta fram en tydlig köp-persona, en profil för era målkunder. Vi sätter oss också in i era kunders behov för att kunna bemöta dem på bästa sätt.  Strategiarbetet består alltid av en gemensam workshop och uppföljning.

Vårt strategiarbete är inget 100-sidigt dokument, det är enkelt och konkret och är alltid skräddarsytt för just er typ av verksamhet.

En strategi är en väg framåt

När vi vet vad vi har för gemensamma mål, och vi vet vad er målkund har för utmaningar, frågor och rädslor så lägger vi upp en strategi som tar oss från nuläge till drömläge. Resultatet blir sedan en tydlig handlingsplan för hur vi ska komma igång med er inbound marketing och hur vi integrerar det i er verksamhet  – från start till mål.


Mer information & HubSpot Free Trial


Våra tjänster: