Inbound marketing "must know"

Viktiga guider med allt du behöver veta anpassat efter din förkunskap

 • Nybörjare - 5 min läsning

  7 viktiga skäl till att välja inbound marketing redan idag

  Ladda ner
 • Nyfiken - 10 min läsning

  Ska du läsa en enda guide om inbound marketing - läs denna

  Ladda ner
 • Intresserad - 10 min läsning

  Att komma igång & att se ROI på er inbound marketing-satsning

  Ladda ner

Responsiv webb – den nya standarden för alla hemsidor

En responsiv hemsida fungerar lika bra i datorer som den gör i smartphones och tablets.

Responsiv webb är ett begrepp som snabbt fått fotfäste bland webbutvecklare. Även om tekniken funnits i många år så är det på grund av det ökade mobila surfet (smartphones & tablets) som responsiv webb på allvar har tagit form och hittat in bland företag. Mycket enkelt beskrivet är det en hemsida som känner av hur bred skärmen är hos besökaren och anpassar innehållet därefter. Alltså en hemsida som går bra att besöka oavsett om man använder en dator, mobil eller tablet.

(Om du läser detta på en dator så kan du testa själv genom att ta tag i hörnet på din webbläsare med musen och minska fönstret. Då ser du direkt hur innehållet anpassas efter den minskande ytan.)

inbound-marketing-icon

Därför är responsiv webb ett måste

Responsivitet är den nya standarden för alla hemsidor. Det är en teknik som är anpassad för våra kunder som surfar på olika platser, vid olika tider och med olika devicer.

 • Funkar i alla devicer
 • Ett och samma CMS
 • Bättre SEO
 • Beprövat
 • Nöjdare besökare
 • Cross-device funktionalitet
 • Rekommenderas av Google
 • Enkelt framtida underhåll

Responsiv webb är här för att stanna

Vi surfar allt mer. Webben påverkar otaliga köpbeslut varje dag och möjligheterna för företag att nå ut till sina kunder är fantastiska. Trots denna enorma potential är det få företag som lyckas få ut maximal kapacitet av sin hemsida.

Våra kunder surfar i datorer, mobiler och tablets – men hemsidor är oftast bara byggda för datorer. Med en responsiv hemsida uppstår en helt ny standard: en hemsida för alla besökare oavsett om de surfar via en dator, mobil eller tablet. Responsiv design går alltså ut på att hemsidan skall anpassa sig – inte användaren.

En repsonsiv hemsida med WordPress CMS

Bakom WordPress finns ett helt community av utvecklare. För varje dag som går blir verktyget kraftfullare. Vi ser till att ta del av detta och gör det tillgängligt för dig i kombination med responsiv webbdesign. WordPress i sig är kostnadsfritt – arbetet ligger i att göra det verkligt för ditt företag att ha nytta av dess fulla kapaciptet. Det är ett pågående arbete som kräver engagemang, närvaro och löpande utveckling. Vi gör det åt dig, dagligen. Din hemsida är bland det viktigaste ditt företag har, vi ser till att alltid hålla den i toppklass.

 • Världens största CMS
 • Inga licensavgifter
 • Blir bättre hela tiden

Checkbox-tänket

Vi pratar mycket om ”checkboxtänket” – att alldeles för många företag byter ut sin hemsida med jämna mellanrum för att de känner sig tvungna när deras gamla hemsida har gått ur tiden.

Så fort den nya hemsidan är på plats så tänker de flesta ”check – nu är det klart” och återgår till det de egentligen sysslar med.

Att tänka på det här sättet fungerar inte längre. En hemsida fungerar precis som träning – resultaten kommer av konstant träning och förbättring. Varje dag skall du bli bättre än du var igår – inte tvärtom. Bara för att du har köpt ett par nya löparskor kan du inte ”checka av” ditt mål att få bättre kondition. Skorna, precis som hemsidan, är ett verktyg som skall användas för att nå de resultat du verkligen är ute efter.

För oss på Invise är en mycket viktig del i ett samarbete att kontinuerligt analysera, utveckla och optimera er hemsida för att hela tiden nå högre resultat.

Skräddarsytt

Vi vet vad man som företag behöver av sin hemsida. Därför jobbar vi på Invise ständigt för att ni ska ha en skräddarsydd lösning som passar era behov. För oss är det viktigt att ni ska kunna ändra, utveckla och anpassa er responsiva hemsida genom ett flexibelt och användarvänligt CMS för att ständigt kunna nå nya höjder.

 • Vi skräddarsyr alltid hemsidan helt efter kunden
 • Inga mallar eller teman
 • Fokus på användarupplevelser i 2 riktningar, era besökare samt er som användare av CMS-systemet

Responsiva hemsidor och SEO

Bra positioner i sökmotorer är viktigt – det är ofta en av de mest bidragande källorna till besökare som i sin tur kan konverteras till leads och kunder.

I Googles riktlinjer för webbutvecklare står det tydligt att en viktig del i hemsidans sökmotoroptimering är att ha en lösning för mobila besökare. Det framgår också att det alternativ Google rekommenderar att man tillämpar är just responsiv webb. En viktig del i inbound marketing är SEO. Därför lägger vi alltid stort fokus på att skapa SEO-anpassade hemsidor.


Vill du veta mer?