Inbound marketing "must know"

Viktiga guider med allt du behöver veta anpassat efter din förkunskap

 • Nybörjare - 5 min läsning

  7 viktiga skäl till att välja inbound marketing redan idag

  Ladda ner
 • Nyfiken - 10 min läsning

  Ska du läsa en enda guide om inbound marketing - läs denna

  Ladda ner
 • Intresserad - 10 min läsning

  Att komma igång & att se ROI på er inbound marketing-satsning

  Ladda ner

Webb

Det första intrycket är avgörande

Er webbplats är ert ansikte utåt och är ofta det allra första en potentiell kund ser av ert varumärke. Se det som ett skyltfönster som är bland de viktigaste ni har, utseendet och känslan det förmedlar räknas! Utgå alltid från ert företags grafiska profil, tonalitet och bildspråk för att vara säkra på att era besökare snabbt känner igen sig.

Hur tror ni att er hemsida upplevs för en ny besökare? Är det lätt att navigera och hitta rätt på sidan eller tappar man lätt bort sig? Var det kanske flera år sedan den byggdes eller gick igenom en större uppdatering? Att ha en ouppdaterad och svårförståelig site kan vara förödande för er kundbearbetning. Det leder snabbt till att besökaren ger upp och surfar vidare och ni riskerar en kraftig disconnect mellan er och era potentiella kunder. Se er hemsida som ett stöd i ert befintliga arbete och försäljning – den ska vara så pass bra att den för egen maskin kan agera lockbete för era potentiella kunder!

En annan viktig del är att er hemsida bör kommunicera värdet på ett enkelt och tydligt sätt. Vad skapar ni för värde för era kunder, eller varför skulle besökaren vilja stanna kvar på siten och surfa vidare?

Vi får era besökare att vilja veta mer

Med modern design och responsivitet så ser vi alltså till att alla besökare känner att de kommit rätt och vill stanna kvar på er site.

Vi analyserar er site utifrån en ny besökares perspektiv och fokuserar på de punkter som behöver utvecklas och bli bättre. Är ert menysystem och era undersidor exempelvis lite svåra att förstå sig på? Är era olika sidor uppbyggda för att öka konverteringen och göra era besökaren nyfikna på att läsa mer? Genom att analysera er sites design och funktionalitet kommer vi tillsammans fram till vilka områden just ni skulle behöva utveckla – målet är att få era besökare att stanna kvar längre och utforska vad just ni har att erbjuda!

Konverterande webbplatser som passar alla skärmar

Med vår hjälp får ni en modern, öppen och inbjudande responsiv webbplats skapad för er besökare, med det ni vill förmedla. Idag använder vi våra mobiler och surfplattor i högre grad än någonsin (och det fortsätter öka!) och detta betyder att vi hela tiden måste ligga steget före våra användare och erbjuda hemsidor som är lätta att läsa/navigera på. En responsiv sida är läsbar i alla olika storlekar och säkerställer att mottagaren inte missar någon information som skulle ha försvunnit utanför en vanlig (statisk) hemsidas ramar.

Via en bra webbplats skapar vi grunden för att era besökare skall konvertera till varma leads! Det bästa är att arbetet inte slutar här – När hemsidan väl är på plats börjar arbetet med att skapa mer innehåll, uppdatera och skruva på ökad konvertering. Allt detta för att hela tiden skapa bättre resultat!


Mer information & HubSpot Free Trial


Våra tjänster: